Ugrás a tartalomra

Üdvözlünk az IBT blogján!

Hódító útjára indítjuk az IBT blogot, ahol a szokásos hírek mellett egy elég erős szakmai vonalat is elindítunk, amiben szakértőink segítségével az IT minden területét érinteni fogjuk. Olvassátok szeretettel! 

Napjainkban minden a digitális megoldásokról szól és hogy azok miként változtatják meg nem csak a felhasználók, de a cégek mindennapjait is. A digitális fizetési megoldásokra ez különösen igaz, hiszen a felhasználók egyre inkább ezt a készpénzmentes fizetési módot preferálják és keresik is. 

Az AI térhódítása nem mostanában kezdődött, azonban a ChatGPT elsöprő sikerének köszönhetően egy egyszerűen és könnyen kezelhető AI eszközt kaptak a felhasználók, így egy kis betekintést is a technológiában rejló lehetőségekről. Nézzük meg kicsit közelebbről az AI fejlődését, hogyan jutottunk el a ChatGPT-ig.

Egy korábbi IBTechLab előadásunk alkalmával már boncolgattuk a témát, hogy mit is jelent az adatvizualizáció és milyen eszközeink vannak az adathalmazok feldolgozására. Merüljünk most el közösen a Business Intelligence rejtelmeiben!  

Egy olyan szakmai fejlődési utat álmodtunk meg, ami nem csak a gyakornokoknak lehet csábító, hanem a medior és senior kollégákra is gondol, hiszen az IT szolgáltatási piacon az egyik legfontosabb kézség a naprakész tudás, míg a munkavállalók számára a fejlődési lehetőségek vannak előtérben. Így született meg az IBT Academy szakmai programunk!