Ugrás a tartalomra

Üdvözlünk az IBT blogján!

Hódító útjára indítjuk az IBT blogot, ahol a szokásos hírek mellett egy elég erős szakmai vonalat is elindítunk, amiben szakértőink segítségével az IT minden területét érinteni fogjuk. Olvassátok szeretettel! 

Az adatok tárolása, feldolgozása és megjelenítése minden cég életében kiemelt szerepet kell játsszon. Nem csak abban tudnak segíteni az adatok, hogy elemezzük a korábbi tevékenységek és döntések hatását, hanem ezeknek az információknak a birtokában a vezetői döntéseket is hatékonyabban lehet meghozni. Mostani cikkünkben bemutatjuk nektek, hogy miként válhatnak az adatok a vállalatvezetés legfontosabb eszközévé!

Az adatok elérhetősége és kezelése ugyanolyan kritikus az egészségügyben, mint a nagyvállalati környezetben. Az IBT-nél kiemelt figyelmet szentelünk a digitális egészségügyi megoldásoknak, ezért is terveztük és valósítottuk meg a Smart regisztert, amely nem csak az adatok rögzítésére, hanem azok feldolgozására és kezelésére is egy könnyen kezelhető megoldást nyújt a páciens életút követésében. A mostani cikkünkben ezt ismerhetitek meg. 

A digitális egészségügyről már több ízben beszéltünk, azonban a mostani cikkünkben egy olyan részével fogunk foglalkozni, ami nem csak meghatározó, hanem elengedhetetlen a kutatások terén. Ismerjétek meg közelebbről a biobankokat és az IBT megoldását! 

Nem mindegy, hogy valaki csak látni szeretné az adatokat és megelégszik azzal, hogy külső alkalmazások dashboardjait kell ehhez bújnia vagy tudatosan a folyamatokban felhasználni az információt, jobb döntések meghozatalára. A mostani cikkünk az adatvizualizáció végső formájáról, a beágyazott adatvizualizációról szól.