Ugrás a tartalomra

Elindult az IBT szakmai blogja

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy ne csak csináljuk, amihez értünk, hanem beszéljünk is róla! Hódító útjára indítjuk az IBT blogot, ahol a szokásos hírek mellett egy elég erős szakmai vonalat is elindítunk, amiben szakértőink segítségével az IT minden területét érinteni fogjuk. Olvassátok szeretettel! 

Elindult az IBT szakmai blogja

Az IBT-nél azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy partnereink valós igényeire szabott megoldásokkal segítsük a cégek digitalizációját. Elengedhetetlen, hogy ismerjük a legkorszerűbb technológiákat és a legújabb módszertanokat, ezért folyamatosan képezzük magunkat és nagy hangsúlyt fektetünk a tudásátadásra mind a gyakornoki programunk, mind az IBTechLab előadásaink során. Mindezek mellett kritikus jelentőségű az üzleti know-how, amely birtoklása és folyamatos fejlesztése szintén elengedhetetlen. Az IBT blogjával pedig ezt a temérdek tudást szeretnénk megosztani és szakmai diskurzusokat, eszmecseréket indítani az IT világában zajló rohamos technológiai fejlődésről és digitális megoldásokról. Nézzük milyen témakörökre számíthatnak a blog olvasói!  

Digitalizáció, fejlesztés, technológiák 

Vannak olyan témák, amikről úgy gondoljuk, hogy beszélni kell, beszélni érdemes. Az IT területe egy olyan fénysebességgel fejlődő iparág, ahol nem lehet lemaradni és napi szinten követni kell a trendeket, technológia újdonságokat. Olyan témákat szeretnénk kibontani, amik szerintünk kiemelten fontosak az iparágban és már megvalósult projekteken keresztül, valós példákkal kívánjuk megmutatni milyen megoldások vannak egy adott igény kezelésére. 

IBTechLab előadásaink

Az IBTechLab előadássorozatunk fókuszában a jelen és jövő technológiai megoldásai állnak, amikben szakértők segítségével merülünk el. A legújabb, legaktuálisabb témákba adunk betekintést a kollégáinknak, amivel kedvet szeretnénk csinálni akár eddig scope-on kívüli területek megismeréséhez is. Az előadások anyagait és témáit feldolgozzuk a blogunkon, betekintést adunk a témákba az olvasónknak. A teljesség igénye nélkül az Adat, Blockchain, Fintech, AI témákat fogjuk mindenképpen érinteni az előadásokkal. 

IBT hírek

Mint minden blog esetében, a cégünk körüli hírek sem maradhatnak el, legyenek ezek aktuális projektek, a gyakornoki programunk részletei vagy akár egy új üzletág elindítása. Ha az IBT-vel kapcsolatos friss hírekre és történésekre vagytok kíváncsiak, akkor itt fogjátok megtalálni az információkat. 

A blog elindítása egy nagy mérföldkő számunkra is és érdekes, mindenki számára hasznos tartalommal szeretnénk megtölteni a digitális papírlapokat. Sok tervünk van vele, többek között interjúk készítése is, úgyhogy megéri figyelemmel kísérni a cikkeinket. Reméljük, hogy Ti is hasznosnak találjátok majd a tartalmat és abszolút arra bíztatunk mindenkit, hogy adjatok visszajelzést nekünk, hogy tényleg egy igazi, a valós szakmai kérdéseket feszegető felületet készíthessünk!   

Legújabb blogbejegyzések